HTML

mindenféle

Mindenről ami blogolnivalót vált ki belőlem...

Friss topikok

  • ajjajjj: Számomra az a befejezés még felvetett más dilemmát is. És ez a klasszikus piros kapszula vagy kék ... (2010.12.16. 21:10) Az utolsó templomos lovag (The last templar)
  • almaszósz: szerintem az ilyen meglepetésdolgoknál a meglepetés számít, nem az, hogy tényleg jól jártál-e vele... (2009.09.09. 12:49) "csábító" ajánlatok
  • Bányai Gyöngyi: Igen, ez borzasztó!!! Húúúhhh.... Egyébként azért vagyok itt, mert tetszett a cikked a Hoxán, s k... (2008.08.12. 11:51) rémisztő vagy csak túlreagálom?
  • tisss: véletlenül találtam meg ezt a postodat de a többi nem fogom elolvasni: ez alapján te egy meg nem ... (2008.04.05. 00:30) nőnapi Társulat

Linkblog

Szeretek műkorcsolyát nézni, így vasárnap este a gála ismétlésére szinte odaragadtam a tv elé arra a 2,5 órára. Elmerültem a zenére sikló korcsolyázók bámulatos varázslatába de sajnos eljutottak hozzám így is a magyar kommentátor szavai.Egyrészt minimális információkat mondtak az adott műkorcsolyázóról (ez gondolom a szekesztők hibája is), másrészt Jevgenyija Medvegyeva csodálatos produkciója alatt többször kárörvendően megjegyezték hogy csak második lett, ő az egyetlen aki nem tudta megvédeni a címét, a többi aranyérmes címvédő.Esélyesnek tartották az olimpián de így aligha az.Csak azt felejtették el megemlíteni hogy tavaly súlyos sérülése volt.Igaz hogy technikailag talán az aranyérmes jobb volt, de Medvegyeva gyönyörűen, kecsesen mozog.Ráadásul a magyar versenyzők jó ideje nincsenek dobogóközelben, így tényleg fikázhatjuk a jóval jobbak szereplését.

A rövid kűrök kommentálása is szinten aluli volt.Többször elismételték a kevéske infót, amit a szerkesztők eléjük pakoltak egy-egy versenyzőről és lelkesen kommentálták ha valaki elesett.A figurákról szinte alig mondtak valamit.10 éve egy egy közvetítésen a korcsolyázáshoz jól értő kommentátor elmondta hogy mi alapján pontoz a zsűri, milyen új szabályokat vezettek be, mik a kötelező elemek és végig kommentálta a műkorcsolyázók bemutatott figuráit is.

Kár hogy a műkorcsolya kevesebb figyelmet kap, 10 éve Pluscsenko óriási sztár volt, a mostani bajnokok nevét, a műkorcsolya eb eredményeit sehol sem láttam a hírportálok vezető hírei közt.Helyette Hosszú Katinka magánélet válságával foglalkoznak, aminek köze nincs a sporthoz.A műkorcsolya tényleg látványos, művészi sport, és elég összetett, elvégre korcsolyázás, tánc és atlétika (az ugrások) keveréke.

Címkék: Műkorcsolya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://j357.blog.hu/api/trackback/id/tr7113597985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása