HTML

mindenféle

Mindenről ami blogolnivalót vált ki belőlem...

Friss topikok

  • ajjajjj: Számomra az a befejezés még felvetett más dilemmát is. És ez a klasszikus piros kapszula vagy kék ... (2010.12.16. 21:10) Az utolsó templomos lovag (The last templar)
  • almaszósz: szerintem az ilyen meglepetésdolgoknál a meglepetés számít, nem az, hogy tényleg jól jártál-e vele... (2009.09.09. 12:49) "csábító" ajánlatok
  • Bányai Gyöngyi: Igen, ez borzasztó!!! Húúúhhh.... Egyébként azért vagyok itt, mert tetszett a cikked a Hoxán, s k... (2008.08.12. 11:51) rémisztő vagy csak túlreagálom?
  • tisss: véletlenül találtam meg ezt a postodat de a többi nem fogom elolvasni: ez alapján te egy meg nem ... (2008.04.05. 00:30) nőnapi Társulat

Linkblog

Tegnap leragadtam a Társulat c. csodaműsornál, Megasztár M1 módra: Gundel Takács tehetségtelensége ebben a műsorvezetésben csúcsosodik ki, Alföldi kissé kényeskedve fanyalog ugyanazokat a kifejezéseket használva minden versenyzőnél (ez alól a többi zsűritag sem kivétel: mindenki ismétli önmagát, szerintem ezeket a szövegeket előre megírják nekik), Szulák majd kifolyik a székéből elcseszett plasztikailag szabott arcával, és Joker ül a legszélén (ő a legszimpatikusabb csak a szájával lett valami gond a plasztikázásnál: olyan Jokeresre sikeredett)...A versenyzőknél érdekes a mezőny: a kezdőktől egészen a középkorú profikig (hajrá Pali!!!!!!kinek Alföldi meghajlik a művészete és a bátorsága előtt), ami szerintem a profiknak lehet szarabb érzés, főleg ha őket szapulja a zsűri és esetleg ők esnek ki a versenyből. Azt nem egészen értem hogy miért kell könnyűzenei számokkal is versenyezni, elvégre ha a cél az István a király előadás, akkor esetleg az István a irály szerepeket kellene előadni, mert lehet valaki jó könnyűzenei előadó de pocsék rockopera színész....Hogy miért nézem mégis? Szeretem hallgatni a számokat, csak hát sajnos az előadások mellett sok a körítés...

Az M1nél egyébként azt nem értem hogy amennyiben közszolgálati televízió miért kell majmolnia a kereskedelmi tévék adásait (ráadásul legtréebb csatornákat: TV2 illetve RTL klub), illetve miért kell átvenni a kereskedelmi tévékben leszerepelt (vagy esetleg elcseszett plasztikai sebészeti beavatkozások miatt eltanácsolt)  sztárokat jó pénzért? A kereskedelmi tévék adásaival szemben nehezen rúghat az M1 labdába: szegényesebb díszletek, rosszabb ruhák, rosszabb sminkek...Ráadásul fáziskésésben vannak, mire elkészítik a kereskedelmi adók valamelyik műsorának szegényes utánzatát addigra a kereskedelmi adók már új műsorokkal rukkolnak elő...Lehet kevesebb költségből színvonalasabb más típúsú műsorokkal még nézettséget is növelhetnének...Bár Baló Györgyöt nem lehet felülmúlni (alulmúlni?:))), főleg választások és népszavazások idején (ilyenkor magas is az M1 nézettsége), olyan színessé teszi ezeket a műsorokat, de sajna választás  illetve népszavazás ritkán van!

Címkék: m1 gundel joker tarsulat nepszavazas balo alfoldi

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://j357.blog.hu/api/trackback/id/tr97373020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisss · http://minek.blog.hu 2008.04.05. 00:30:24

véletlenül találtam meg ezt a postodat de a többi nem fogom elolvasni:

ez alapján te egy meg nem értett, sértett, tehetségtelen ember lehetsz aki mások fikázásában éli ki magát. Sajnálom, hogy neked ez jutott!

(még ha nem is a csúcsok csúcsa ez a műsor)
süti beállítások módosítása