HTML

mindenféle

Mindenről ami blogolnivalót vált ki belőlem...

Friss topikok

  • ajjajjj: Számomra az a befejezés még felvetett más dilemmát is. És ez a klasszikus piros kapszula vagy kék ... (2010.12.16. 21:10) Az utolsó templomos lovag (The last templar)
  • almaszósz: szerintem az ilyen meglepetésdolgoknál a meglepetés számít, nem az, hogy tényleg jól jártál-e vele... (2009.09.09. 12:49) "csábító" ajánlatok
  • Bányai Gyöngyi: Igen, ez borzasztó!!! Húúúhhh.... Egyébként azért vagyok itt, mert tetszett a cikked a Hoxán, s k... (2008.08.12. 11:51) rémisztő vagy csak túlreagálom?
  • tisss: véletlenül találtam meg ezt a postodat de a többi nem fogom elolvasni: ez alapján te egy meg nem ... (2008.04.05. 00:30) nőnapi Társulat

Linkblog

Fantasy könyv, a mesés Provence területén játszódik.Engem a helyszín ragadott meg.

A történet valós helyszínen valós történelmi eseményeken alapuló fantasy regény, hiszen kelták valóban éltek azon a vidéken és valóban leigázták őket a rómaiak.

A helyszín leírása tökéletes, nem túl hosszadalmas de épp elég ahhoz hogy könnyen el tudjuk képzelni.A történet elég pörgős, nekem tetszik a druidák világa.Egész sokat megtudunk a kelta hitvilágról.

A regény Ned - a főszereplő 15 éves fiú- felnőtté válásáról is szól, hiszen amit Ned átél, az a gyermekkor végét is jelenti...Bár a történet elején még egy izgalmas tini kaland is lehetne, az események komolyabb fordulatot vesznek, Nednek többször szembe kell néznie a halál és az elmúlás gondolatával.Amikor édesanyja találkozik 25 éve nem látott nővérével, Nedben bizony felmerül hogy 25 évet nehéz meg nem történtté tenni, mennyi mindent elmulasztottak az alatt az idő alatt.Ned rádöbben a felelősségre, egy életünk van és csak a tündérmesékben hozható minden rendben egy varázsütésre...

Ned különleges képességével (érzékeli a múltat) a felnőttek vezetőjévé válik, és egyszer csak az eddig utasításokhoz szokott tinédzser azt veszi észre hogy a mindig határozott szülei is tanácstalanok néha és ahelyett hogy neki mondanák meg hogy mit tegyen, az ő ötleteire várnak..

És megtanulja hogy az életben jóval több a kérdés mint a válasz..l

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://j357.blog.hu/api/trackback/id/tr114162545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása